Har jeg brug for en virtuel assistent?

International virtuelle bemanding agentur, Team dobbelt-ClickSM ofte svarer til betrængte potentielle kunder, der spørger, “Skal jeg have en virtuel assistent?” Gayle og Jim Buske, stiftere, CEO og CFO, henholdsvis, tilbyder en bemærkelsesværdigt enkle midler til at besvare dette afgørende spørgsmål.

Team Dobbeltklik på seneste afsløringen af selskabets nem at navigere hjemmeside tilbyder en selvadministrerede quiz med titlen, “hurtig Quiz: har jeg brug for en virtual assistant?” Inden for fem minutter, kan fremtidige klienter afgøre, om internet-baserede fagfolk, der leverer virtuelle administrative, marketing og salg støtte, faktisk kan bidrage til en iværksætter nye eller eksisterende forretningsplan.

Besvare en række ni tankevækkende spørgsmål; man for eksempel, “hvor ofte arbejder du ekstra timer om aftenen eller i weekenden bare for at holde styr på administrative opgaver?” virksomhedsejere vælge en flere valg svar; hver tildelt en individuel pointværdi. Ved afslutningen af alle ni spørgsmål er de tildelte point optalt for at afgøre, om en virtual assistant kan eller ikke kan være en nyttig teammedlem at hjælpe væksten i en fremtidig kundens særlige virksomhed. Hvis det fastslås, at der er behov for en virtuel assistent, præciserer quiz yderligere en anbefalede antal timer assistent kan udliciteres til at lindre en virksomhedsejer nogen rutinemæssig ansvar, projektarbejde og/eller igangværende; ganske vist vigtige, tidskrævende opgaver.

En anden udfordrende quiz spørgsmål præsenteret på hjemmesiden er, “Gøre din telefoner gå ubesvaret fordi du ofte er væk fra kontoret eller optaget på en anden linje?” Netop dette spørgsmål efterlader ofte små virksomhedsejeren spekulerer på, hvor stor indtjening er virkelig tabt, når potentielt vigtige telefonsamtaler forblive ubesvarede.

Derudover tilbyder Team Dobbeltklik på all-inclusive hjemmeside et utal af andre tilpassede virtuelt kontor assistent løsninger for iværksætteren. Rettet mod små virksomhedsejere, kan ejendomsmæglere, investorer og agenter, besøgende på webstedet se en opgaveliste, som en kontraktansat virtual assistant kan udføre i deres angivne industri.

I en 2006 interview med Kendra Todd, vinder af NBC’S “Apprentice sæson 3”, hostet af Gayle Buske, Todd blev bedt om at forklare, hvordan hun til sidst besluttet at Team dobbelt-ClickSM virtuelle assistenter vil tilføje værdi til hendes stigende real estate empire. Todd forklarede, at hendes virksomhed voksede, en forretningspartner til sidst nærmede sig hende og sagde, “Kendra, du ikke kan gøre det hele, og du har brug for en virtual assistant”. Todd tilføjet, “Jeg har en meget stor database med masser af mennesker et par tusinde mennesker i min database. Det er vigtigt for enhver succesrig virksomhedsejer at holde kontakten med deres klienter, og e-mail og ezines er en vidunderlig måde at gøre dette.” Todd fortsatte, “det er svært at afhente en telefon og opkald flere tusinde folk og sige, ‘Hej, hvordan laver du?’, men der er nogle vidunderlige virtuelle måder til at have et intimt forhold med dine kunder, og så det var en af grundene til hvorfor jeg virkelig neede d at få en virtuel assistent.”

Todd har bygget sin fast ejendom team baseret på forudsætningen, at hun, “.. .bare vil [s] bedst folk på, hvad de gør, uanset hvor de er [næsten].” Virksomhedsejere og iværksættere kan nu afgøre inden for et par minutter, hvis en virtual assistant kan være en levedygtig tilføjelse til en kundes organisation, og hvis så, ved hjælp af Team Dobbeltklik på virtuelle personalemæssige solutions hjemmeside tilpassede værktøjer er tilgængelige til ubesværet samle et dynamisk virtuelt team.
Leave a Reply

Your email address will not be published.