Making Money med artikler: fri artikel indhold

Nogle webmastere forsøger at bruge artikler fra gratis indhold mapper at få besøgende på deres websted og tjene nogle penge. Dette er især vigtigt for dem, der er lige begyndt arbejdet som affiliate for flere selskaber og endnu ikke har nogen finansiering, men skal bygget små niche-hjemmesider til besøgende på deres websted, så de kan begynde at gøre indtægter.

Selv om dette kan nogle gange være den eneste mulighed for dem, der kører på en ikke-eksisterende budget, er det ikke en måde, der effektivt vil opbygge din hjemmeside eller indtægter. Der er et par mulige årsager hvorfor dette kan være til skade for din erhvervs-byggeri indsats.

Problem #1 – søgemaskiner

Søgemaskiner vil kun se ned på dit websted, hvis det har den præcis samme duplikeret indhold end andre steder. Jo flere steder, der deler dit indhold, desto mindre det vil hjælpe dig med at opnå gode søgemaskine rankings.

God søgemaskine placeringer er afgørende for at få besøgende til din sidde, så de har en chance for at klikke på dit affilierede links. Hvis du ikke engang kan få besøgende, så vil aldrig gøre en indtægt. Arbejder med Søgemaskineoptimering af din hjemmeside bør så at du vil til sidst være høj nok i resultater at få kunder, være prioritet.

Problem #2 – at få besøgende til at klikke

Selv om at få dit websted højt på search engine søgningen sider og erhverve besøgende er hårdt arbejde, desværre er det kun halvdelen af kampen. Du skal også være i stand til at overbevise de besøgende til at klikke på dit affilierede links. Hvis dine besøgende se det samme indhold, de har set på et væld af andre sites, bliver de mindst tilbøjelige til at klikke på dine links. Dette er fordi de fleste mennesker ønsker at købe ting, der er anbefalet af folk, at de har tillid til, eller som de har lyst en ekspert på området.

Hvis dit indhold er bare kopieret fra andre websteder, vil du blive eksponeret som en person, der ikke rigtig ved hvad de taler om og derfor ikke ser stærkt på dit produkt anbefalinger. Dette vil reducere antallet af besøgende, der vil være villige til at klikke sig igennem.

Problem #3 – forfatter Bylines

De fleste gratis indhold er kun givet til dig, hvis du accepterer at placere forfatterne forfatterlinjen under artiklen (du kan få ind i problemer, hvis du forsøger at bruge det uden at følge de fastsatte regler). Dette udgør et problem, fordi de fleste forfatter bylines indeholde links. Når en læser bliver færdig læse en virkelig spændende artikel, der er en stærk mulighed for, at de vil klikke på forfatterens byline link i stedet for dit affilierede links. Dette er hele grunden til hvorfor disse forfattere tilbyder gratis indhold til at begynde med, således at de kan få deres navn og links ud til offentligheden. Ved hjælp af denne type indhold kan betyde skyde dig i foden og at miste mulige rentable hjemmesidebesøgende.

Når du sammensætte disse tre problemer, du ser på en alvorlig nedgang i indtægter simpelthen fordi du brugte gratis hjemmeside indhold fra artiklen mapper. Selv om det kan være den eneste mulighed for nogle, hvis du har penge til at købe dit eget oprindelige indhold, bør du gå denne vej. Hvis du ikke har fundene, dog kan du være bedre tjent med at skrive dit eget indhold og derefter ansætte professionelle tjenester, når du har foretaget et overskud til at arbejde med.
Leave a Reply

Your email address will not be published.