Sådan får du 12 i gymnasiet

Er du træt af dårlige karakterer i gymnasiet, og vil du gerne vide, hvordan du kan slippe af med disse? Så kan du læse mere om, hvordan du nemmere kan få flere 12-taller i din gymnasietid. Det er faktisk ikke så svært, som man nu skulle tro.

Sig noget!

Du har hørt den. Alle har hørt den. Men den skal bestemt høres, for den er afgørende for, at man kan opnå en god mundtlig karakter. Det er helt ubeskriveligt vigtigt at deltage i timerne. Du behøver ikke være fuldstændig sikker på dit svar, når du rækker hånden i vejret. Din lærer vil hovedsageligt lægge fokus på, at du egentlig deltager i timen. Hvis du endvidere stadig ikke kan finde ud af, hvad du skal svare til lærerens spørgsmål i timen, så kan du overveje, om du selv har nogle spørgsmål til det gennemgåede stof. På den måde får du alligevel deltaget i timen, selvom du måske ikke var helt med fra start. Dermed vil din lærer uden tvivl sætte pris på, at du hører efter i timen, og er fastsat på at få noget ud af timen. Så gør det en vane at række hånden op mindst én gang i timen.

Husk noterne

Der er nogen, som er specielt begejstrede over noter, mens der er nogen, som overhovedet ikke tænker på at tage noter. Men det kan faktisk være en kæmpe fordel at skrive nogle noter i timen, som man kan bruge senere. Du behøver selvfølgelig ikke skrive noter hele tiden. Blot de gange hvor du kan fornemme, at du nok ikke kommer til at huske det stof, som bliver gennemgået.

Venskaber i klassen

Endvidere er det en kæmpe fordel at blive gode venner med dine klassekammerater. På den måde har du altid nogen, som du kan spørge til råds angående blandt andet lektier og afleveringer. Det er også betryggende at have nogen, som man kan låne noter af, hvis man ikke var enten fysisk eller mentalt til stede til et bestemt modul.

Et godt internet

Det er ikke en hemmelighed, at man bruger internettet meget i gymnasiet. Derfor er det vigtigt, at man har et internet, som faktisk fungerer, så man ikke skal sidde og blive forhindret i at lave sine lektier, når internettet ikke vil samarbejde. Det skal jo bestemt ikke være internetforbindelsen, som forhindrer dig i at få dit 12-tal. Du kan finde flere internetudbydere her.